Podziękowania 4. Kongres Medycyny Integralnej

Drodzy, Drogie! ❤️

4. Kongres Medycyny Integralnej Fundacji “Bądź”. Równowaga wewnętrzna i zdrowie psychiczne powoli przechodzi do historii. Dziękujemy Wam za tak liczną OBECNOŚĆ, Wasze CZUŁE i OTWARTE serca, ŻYCZLIWOŚĆ i niesamowitą ATMOSFERĘ, która zostanie z nami na cały rok i będzie inspiracją do tworzenia kolejnej edycji Kongresu!
Dziękujemy Prelegentkom i Prelegentkom za niesamowitą dawkę wiedzy i inspiracji. Wierzymy, że dla wszystkich Nas Kongres, to początek nowych poszukiwań na holistycznych ścieżkach zdrowia.
Wojciech Eichelberger, Katarzyna Miller, Yair Maimon, Adrianna Sobol – psychoonkolog, Joanna Frejus / O matko, depresja, lek. med. Elżbieta Dudzińska / IG @doktor_oddech, Marzena Barszcz / Psychoterapia Przez Ciało, Martin Petrus – Breathwork, Jus.Naglowska, Elżbieta Lange & Agata Ziemnicka / Kobiety bez diety, Sue Stuart-Smith, dr Joanna Gzik, Beata Kamińska-Suchanek / Fundacja O. Mindfulness dla dzieci, młodzieży i dorosłych, dr hab. Sławomir Murawiec, Sylwia Wójcik Czas na Zmiany – pracownia psychologiczna, Elżbieta Włodarska & Bernard Gołko / BioMinds Healthcare, BOWEN Warszawa Eliasz Matuła, lek. med. Nina Nicheska / nikalab.pl, Izabela Dominko & Tomasz Zalas / Instytut Psychoimmunologii IPSI, Maria Prokop Yoga, Katarzyna Węglińska / Purite, Karolina Sienkiewicz / Czary mary Joga & Aga Lewalska-Graczyk
Dziękujemy Fundacja Legii za partnerskie wsparcie przy organizacji Kongresu, a w szczególności Annie Mioduskiej – Prezes Fundacji za wiarę w MOC naszego Kongresu oraz Magdzie Pelczyńskiej-Korzun i Mai Gasik za nieocenione wsparcie organizacyjne i pomoc przy każdym wyzwaniu!
Dziękujemy Instytut Psychoimmunologii IPSI za merytoryczne wsparcie od samego początku prac nad Kongresem i bezcenne, dobre słowo, aż do godziny „0”!
Dziękujemy naszym sponsorom Novartis i Boiron, bez których stworzenie tak gigantycznego wydarzenia nie byłoby możliwe. Dziękujemy Studio Sante Uzdrowisko Miejskie i Orzeszek za wsparcie wszystkich Kongresowiczów i Kongresowiczek pysznymi i zdrowymi smakołykami!
Dziękujemy Naszym patronom medialnym Zwierciadło i Hellozdrowie.pl, za to że przez ostatnie tygodnie było o nas w świecie tak głośno, a Oli Uszyńskiej, że wszystkich Nas medialnie połączyła!
Dziękujemy prowadzącej Kongres Agnieszka Cegielska za SERCE, przyjaźń i ogrom wsparcia przy promocji Kongresu na każdym etapie jego tworzenia!
Dziękujemy naszym WSPANIAŁYM – Wolontariuszom i Wolontariuszkom za pomoc przy produkcji wydarzenia, życzliwości i niepowtarzalną atmosferę, dzięki której wszyscy czuliśmy się zaopiekowani, a trzeba pamietać, że był to Nasz debiut w przestrzeni stadionu Legia Warszawa. Wielki uścisk dla Małgorzata Sabala za czuwanie nad całością!
Dziękujemy naszym kongresowym wystawcom za podzielenie się z nami swoją wiedzą, pasją i inspirację na holistycznych ścieżkach zdrowia!
I wreszcie dziękujemy wszystkim zaangażowanym w produkcję i realizację wizualno-graficzną Kongresu, a zwłaszcza Lindzie Parys / IG @soulcialcorner i Tomkowi Sperze / IG @tomek_spera (sekcja foto & wideo, Bartkowi Karczmarkowi / IG @alterbarteq (Fundacyjne foto zawsze i na zawsze!), Karolinie Krajewskiej (Twórczyni grafik) oraz Wojtkowi Kołaczowi (wsparcie IT www o każdej porze dnia i nocy). Bez Waszej pomocy i oddania ANI RUSZ!
To oczywiście dopiero POCZĄTEK wspomnień i podziękowań przepraszamy, że nie damy rady w jednym poście wymienić i ukłonić się wszystkim, ale obiecujemy WIĘCEJ SOON!
Zespół Fundacji Bądź

fot. Linda Parys