Szkolenia dla firm

Home Szkolenia dla firm

Proponujemy zestaw wykładów i warsztatów do wyboru, które mają na celu wypracowanie postaw i nawyków zwiększających wiedzę pracownic i pracowników w zakresie zintegrowanego podejścia do zdrowia.

Podczas sesji przedstawiamy trendy naukowe oraz sposoby dbania o siebie w sposób, który obejmuje każdy poziom funkcjonowania organizmu, zgodnie z holistycznym założeniem umysł – ciało – duch.

Przeciętny Polak spędza w pracy 30–40 godzin tygodniowo. Aktualne potrzeby pracowników pod względem zdrowia wzrastają, a świadczenia chorobowe oraz opieka medyczna często okazują się niewystarczające w zakresie prewencji chorób. Wiemy, że zachowanie równowagi między życiem osobistym i zawodowym w dobrym zdrowiu to jedno z największych wyzwań we współczesnym dynamicznym środowisku biznesowym.

Wśród naszych propozycji szkoleń dla firm znajdziecie m.in.:

[NOWOŚĆ] Zaproszenie do współpracy – dwa interaktywne warsztaty obejmujące profilaktykę nowotworową, z podziałem na grupy dla kobiet i mężczyzn

1. Interaktywny wykład oraz ćwiczenia „Integralne Rozwiązania dla Zdrowia”, prowadzone przez lek. med. Elżbietę Dudzińską
2. Warsztat „Joga śmiechu”, prowadzony przez Dianę Poteralską-Łyżnik, założycielkę Good Life Academy
3. Warsztat „Psychologia pozytywna”, prowadzony przez lek. med. Elżbietę Dudzińską
4. Warsztat „Alergie: jak możesz pomóc specjaliście alergologowi w rozpoznaniu i leczeniu Twojej choroby?”, prowadzony przez dr n. med. Danutę Myłek, alergolożkę, dietetyczkę i dermatolożkę
5. Warsztat „Stres – cichy zabójca kontra świecka medytacja mindfulness”, prowadzony przez Małgorzatę Jakubczak, prezeskę Polskiego Instytutu Mindfulness
6. Warsztat „Zdrowie i zanieczyszczenie środowiska – co należy wiedzieć i jak się chronić?”, prowadzony przez lek. med. Elżbietę Dudzińską
7. Warsztat „Oddech to zdrowie”, prowadzony przez Kasię Bem, nauczycielkę jogi i medytacji
8. Warsztat „Refleksoterapia”, prowadzony przez Izabelę Milczarek, dyplomowaną refleksolożkę, założycielkę Centrum Refleksoterapii OdNowa.

(NOWOŚĆ) Profilaktyka dla kobiet i mężczyzn. Interaktywny warsztat:

Pełny program szkoleń dla firm:

Program szkolenia „Profilaktyka raka piersi” dla firm: