Bezpłatne konsultacje psychologiczne online

Home Bezpłatne konsultacje psychologiczne online

Od września do listopada w ramach jesiennego cyklu konsultacji psychologicznych w Fundacji Małgosi Braunek ''Bądź'' zapraszamy do skorzystania z bezpłatnych spotkań indywidualnych dla osób w procesie zmiany życiowej, związanej z kryzysem, chorobą, stratą.

Doświadczasz trudnej dla Ciebie zmiany życiowej?

Przechodzisz kryzys?

Doświadczasz przewlekłego stresu i wyczerpania?

Przeżywasz żałobę lub inną stratę?

Potrzebujesz lepiej zrozumieć siebie i/lub bliskich w Twoim życiu teraz?

… i nie wiesz jak ruszyć dalej?

Konsultacje będą odbywały się co wtorek, począwszy od 6 września, do końca listopada, godziny spotkań do wyboru przy zapisach.

Adrianna Andrzejewska: wtorki 17:30, 18:30, 19:30

oraz wsparcie:

Magdalena Powalska-Bąk: wtorki 9:00 i 11:30

Klaudia Klimala (od października): poniedziałki i wtorki 18:00.

Spotkania online trwają ok 50 minut. Zapewniamy pełną poufność.

Zapisz się na bezpłatne konsultacje online

Adrianna Andrzejewska – obecnie w procesie szkolenia w Wielkopolskiej Szkole Psychoterapii Gestalt – Pomoc psychologiczna Gestalt w praktyce zawodowej. Certyfikowany Coach w obszarze Life Coachingu. Certyfikowany Coach Grupowy i Zespołowy oraz Coach Biznesu NOVO.

Uczestniczka wielu programów rozwojowych i szkoleń z zakresu: rozwoju osobistego i psychologii transpersonalnej. Do pracy z drugim człowiekiem podchodzi holistycznie łącząc wszelkie zdobyte doświadczenia osobiste i zawodowe. Przez wiele lat zawodowo związana z branżą finansową. Twórczyni marki Rysa na Szkle, propagatorka odkrywania tego, co z pozoru niewidoczne.
Prywatnie mama, żona, wielbicielka czworonogów.

Kilka słów od prowadzącej:

Kontakt z drugim człowiekiem w jego prawdzie jest dla mnie cenny i poruszający. Z ogromnym szacunkiem i uważnością będę Ci towarzyszyła, w doświadczaniu własnej historii. Ważne, by każde doświadczenie dawało wgląd w nas samych i prowadziło do odkrywania, tego, co blokuje nas w drodze do odnalezienia swojego prawdziwego Ja, co za tym idzie szczęścia, wolności i miłości. By każde doświadczenie powodowało, że wzrastamy jako człowiek i stajemy się spójni w obszarze umysłu ciała oraz duszy.

Wsparcie w konsultacjach zapewniają także:

Magdalena Powalska-Bąk – od 9 lat pasjonatka Porozumienia Bez Przemocy Marshalla Rosenberga, od 2020 roku współprowadząca Poznańską Grupę Empatyczną, certyfikowana mediatorka w nurcie Porozumienia Bez Przemocy, ukończyła kursy dla profesjonalistów w zakresie pomocy terapeutycznej w nurcie Systemu Wewnętrznej Rodziny Richarda Schwartza. Obecnie jest w procesie szkolenia w Wielkopolskiej Szkole Psychoterapii Gestalt – Pomoc psychologiczna Gestalt w praktyce zawodowej. Pracuje w NGO, pomagając organizować pomoc humanitarną. Pasjonatka podróżowania i spotkań i spotkań z ludźmi, uwielbia się wspinać. Mama 3 prawie już dorosłych dzieci.

Klaudia Klimala – specjalista w zarządzaniu i komunikacji zarówno interpersonalnej jak i w organizacjach. Obecnie jest w procesie szkolenia w Wielkopolskiej Szkole Psychoterapii Gestalt – Pomoc psychologiczna Gestalt w praktyce zawodowej. Absolwentka Uniwersytetu im. Ludwika Maksymiliana w Monachium na kierunkach: Germanistyka Transnacjonalna /Komunikacja międzykulturowa, Filologia Portugalska, Filozofia. Z wyróżnieniem ukończyła Akademię Psychologii Przywództwa / studium post MBA.

Klaudia korzysta ze wszelkich doświadczeń osobistych i zawodowych. Najważniejszymi są dla niej psychoterapeutyczne szkolenie zawodowe, treningi interpersonalne oraz liczne warsztaty rozwojowe. W pomocy psychologicznej czerpie również ze współpracy z fundacjami i organizacjami NGO w Polsce i za granicą współtworząc programy i kampanie CSR oraz udzielając wsparcia osobom w kryzysie bezdomności w Brazylii czy w ośrodkach dla uchodźców w Niemczech.