Lasoterapia z jogą (27 sierpnia)

Na finał wakacji zapraszamy na Lasoterapia z jogą – wędrówkę po ścieżkach i polanach pięknych Lasów Celestynowskich połączoną z praktyką jogi.

Zapisy: agnieszka.zakrzewska@fundacjabadz.pl (udział w wydarzeniu jest bezpłatny). Ilość miejsc ograniczona.

Spacer poprowadzi Anna Nalazek / FB: Magia Celestynowskich Lasów i Bagien – przewodniczka PTTK po Mazowieckim Parku Krajobrazowym, jogę – Agnieszka Dołengiewicz – doświadczona nauczycielka, od wielu lat ucząca jogi metodą B.K.S. Iyengara, właścicielka „Shakti” Szkoła Jogi w Warszawie (www.shaktiszkolajogi.pl).

Spotykamy się na parkingu Dworca PKP w Celestynowie, w niedzielę 27 sierpnia o godz. 10:00.
Dystans: ok. 6 km
Czas: 4 godziny (w tym ponad godzinna sesja jogi).
Prosimy o zabranie mat lub kocyków, napoju i przekąski.
Sugerujemy kryte, sportowe obuwie z uwagi na piaszczyste szlaki wydmowe, odpowiednie do warunków pogodowych ubranie oraz zabezpieczenie się przed owadami i słońcem.

Prozdrowotny spacer współorganizowany jest przez Anię Nalazek i Fundacja Świadomi Życia. Wydarzeniu patronuje Gmina Celestynów jako wyraz wsparcia dla lokalnych inicjatyw społecznych. Zapraszamy!