Bądź Od Małego ❄️ Zimowy Mikołajkowy Warsztat Rodzinnej Jogi 🎅🏼 Fundacja Bądź x Czary Mary Joga

Fundacja Bądź i Czary Mary Joga serdecznie zapraszają na Zimowy Mikołajkowy Warsztat Jogi Rodzinnej 9 grudnia (sobota) o 11:00 w Szkole Słoneczna Polana w Kobyłce (Jana Brzechwy 5, 05-230 Kobyłka).

Czego możecie się spodziewać?
Podczas jogi na chwilę się zatrzymamy, uspokoimy, zanurzymy się w dobrej zabawie i w przedświątecznym nastroju. Będzie to czas bliskości, kontaktu ze sobą i dzieckiem, lekkości. Naszą tradycyjną jogę rodzinną uzupełnimy tematycznymi zabawami i nauką nowych mikołajkowych asan.

Podczas warsztatów „zrób to sam” wykonamy w parach domki z piernika, które udekorują Wasze świąteczne wnętrza.

Przygotujemy dla Was poczęstunek i ciepłą zimową herbatę (prośba o zabranie swoich ulubionych kubków). Będzie to nasz czas na pogaduchy.

Prosimy o zabranie ze sobą jakiegoś mikołajkowego akcentu np. elementu ubioru.

Cena za warsztat:
120 zł/ rodzic + dziecko
160 zł/ rodzic + 2 dzieci
220 zł/ rodzice + 2 dzieci

Cena zawiera:
Godzinny warsztat jogi rodzinnej.
Słodki poczęstunek i pogaduchy/ czas na swobodną zabawę dla dzieci.
Warsztat „zrób to sam” robienia świątecznych piernikowych domków.

Zapisy przyjmujemy do niedzieli 3.12.2023 u Agnieszki Lewalskiej-Graczyk: alewalskagraczyk@fundacjabadz.pl

Decyduje kolejność zgłoszeń. Prosimy o dokonywanie wpłat za warsztat do 3.12.2023 na konto: 69 1090 1870 0000 0001 5032 4816. W przypadku niemożliwości uczestnictwa w warsztacie zostanie zwrócone 50% wpłaconej kwoty.

O prowadzących:
Karolina Sienkiewicz – z wykształcenia jest ratownikiem medycznym, oligofrenopedagogiem, z pasji muzykoterapeutą oraz nauczycielem jogi dla dzieci. Ukończyła warsztaty muzykoterapii oraz nauczania Jogi dla dzieci u cenionych polskich nauczycieli. Od ponad 10 lat pracuje z dziećmi w różnych placówkach edukacyjnych i to właśnie dzieci są jej siłą napędowo-rozwojową. Jest właścicielką firmy Czary Mary Joga. Prywatnie: Jest szczęśliwą i spełnioną kobietą, mamą, żoną, przyjaciółką. Uwielbia spędzać czas z rodziną. Pisze opowiadania i maluje. Wewnętrznie: Całą sobą czuje, że życie jest piękne.

Sama na co dzień praktykuje jogę, medytuje, uczy się siebie, pokonuje własne słabości i każdego dnia stara się być coraz lepszą wersją samej siebie. Z radością dzieli się swoją wiedzą i doświadczeniem z dziećmi i ich opiekunami. Zależy jej na tym, aby podczas zajęć wszyscy mogli doświadczyć zabawy, spokoju oraz lekkości, co w rezultacie przekłada się na ich doświadczenie w dniu codziennym. Jej ulubione powiedzenie to: jak na macie, tak w życiu.

Agnieszka Lewalska-Graczyk jest w Fundacji Bądź koordynatorką projektu „Bądź od Małego”, którego celem jest dbanie o dobrostan psychiczny i fizyczny dzieci poprzez organizację zajęć z jogi, uważności, pracy z emocjami, warsztatów żywieniowych. W ramach projektu Bądźmy Blisko od czerwca 2022 koordynuje i współprowadzi zajęcia dla dzieci z Polski, Ukrainy i reszty świata.
Jest nauczycielką jogi dla dzieci. Ukończyła szkolenie Marty Miguły „Laboratorium Ruchu Kreatywnego” oraz „Jak kreatywnie uczyć dzieci jogi”. Podczas zajęć najważniejsze dla Agnieszki jest stworzenie dzieciom bezpiecznej przestrzeni do praktyki, swobodnego ruchu i bycia tu i teraz. Interesuje ją holistyczne podejście do zdrowia, naturoterapia, zdrowe odżywianie i formy ruchu wspomagające zdrowie jak movement i joga. Jako Mama dwójki dzieci uważa, że dzieci to najlepsi nauczyciele życia, którzy pokazują jak po prostu BYĆ.

Do zobaczenia na warsztacie!