Praktyka medytacyjna – myśli i emocje – spotkanie online

W imieniu Anny Borzeszkowskiej – psychoonkolożki, coacha ICC, EMCC, Cancer Coach oraz certyfikowanej nauczycielki Mindfulness zapraszamy na cykl trzech spotkań online zatytułowanych: Praktyka medytacyjna – myśli i emocje.

Spotkania są bezpłatne i będą się obywać na zoomie, link do drugiego z serii wydarzenia we wtorek, 30 marca o godz. 19:00: https://bit.ly/3tqNbke, hasło: Passcode: 719281.

Formuła spotkania: spotkanie trwa 60 min; praktykujemy w ciszy i skupieniu przez 45 min. 15 min to przestrzeń na podzielenie się swoim doświadczeniem i/lub zadanie pytań.

Emocje nie są dobre ani złe. Emocje są po prostu odpowiedzią na sytuacje i na zdarzenia. Myśl to tylko myśl, to nie fakt. Myśli są jak chmury przepływają nad naszą głową w przeróżnych formach, kolorach, raz powolnie, raz bardzo szybko. Pozwól przepływać swoim myślom jak chmurom bez ingerowania i zatrzymywania. Zapraszam serdecznie na praktykę medytacyjną. Podczas niej będziesz miał/-a okazję przyjrzeć się w ciszy i spokoju swoim myślom, bez konieczności podążania za nimi. Będziesz miał/-a okazję otworzyć się swoje emocje, dać im przestrzeń, skontaktować się z nimi. Wszystko to z wielką życzliwością, akceptacją, uważnością łagodnością.

Daty  spotkań: 16 i 30 marca i 13 kwietnia br.

Anna Borzeszkowska jest psychoonkolożką, coachem ICC, EMCC, Cancer Coachem oraz certyfikowanym nauczycielem Mindfulness. Prowadzi Instytut Redukcji Stresu i Rozwoju Osobistego. Wspiera osoby w obszarze zmian zawodowych i osobistych, wypalenia zawodowego, radzenia sobie ze stresem oraz szeroko rozumianego rozwoju. Prowadząc warsztaty promuje uważność w biznesie i życiu osobistym. Prowadzi 8-tygodniowe kursy redukcji stresu w oparciu o uważność (MBSR).