Przekaż 1%

Home Przekaż 1%
Każda choroba to proces, który odciska piętno i diametralnie zmienia dotychczasowe życie.
Koniec choroby to początek życia. Możemy sprawić, żeby ten początek był jakościowy.
Zwracamy się do Was z prośbą o wsparcie i przekazanie 1% podatku na Fundację Małgosi Braunek „Bądź”.
Jesteśmy organizacją działającą od 2015 roku zajmujemy się edukacją zdrowotną. Promujemy i wspieramy zintegrowane, holistyczne podejście zarówno do zdrowia, jak i do choroby, inspirujemy do aktywnej postawy wobec własnego zdrowia. Jesteśmy największym i najbardziej rzetelnym źródłem informacji na temat medycyny integralnej, komplementarnego podejścia do leczenia zwłaszcza do chorób onkologicznych i przewlekłych oraz holistycznego dbania o swoje zdrowie.
  • organizujemy KONGRESY MEDYCYNY INTEGRALNEJ, WYKŁADY, WARSZTATY, LIVE’y I KURSY poświęcone edukacji prozdrowotnej i well-being’owi;
  • prowadzimy cykliczną, otwartą GRUPĘ WSPARCIA #BądźMy i KONSULTACJE PSYCHOLOGICZNE dla pacjentów onkologicznych, chorych przewlekle oraz ich przyjaciół i rodzin;
  • prowadzimy warsztaty BĄDŹ OD MAŁEGO dla przedszkolaków i opiekunów, których celem jest kompleksowa prozdrowotna edukacja najmłodszych;
  • jesteśmy HUBEM WIEDZY o kompleksowym podejściu do zdrowia; udzielamy informacji na podstawie budowanej przez nas BAZY DANYCH dotyczącej metod, klinik, lekarzy, terapeutów oraz instytucji zajmujących się różnymi sposobami prewencji i leczenia;
  • prowadzimy FUNDACYJNĄ INFOLINIĘ dla wszystkich w nagłej potrzebie kontaktu oraz cykliczny dyżur #łączynaspacjent w infolinii Rzecznika Praw Pacjenta;
Pomogliśmy już wielu osobom. Aleksandra Nowińska wygrała nowe życie!

Może się wydawać, że na mojej drodze do wyzdrowienia wszystko było przemyślane, odhaczone punkt po punkcie. Byłam wyposażona w wiedzę z fundacji, ponadprzeciętną samoświadomość i zestaw narzędzi jeszcze z czasów kryzysu w małżeństwie. Moją pierwszą reakcją w trudnych sytuacjach jest działanie. Dopiero potem przychodzą emocje. Ale to właśnie one pełnią kluczową rolę w procesie zdrowienia.”
Dzięki wsparciu finansowemu z 1% podatku Fundacja będzie mogła organizować kolejne wykłady, warsztaty, Kongresy oraz grupy wsparcia dla osób zainteresowanych unikatową wiedzą o budowaniu zdrowia oraz dla wszystkich będących w kryzysie choroby.

Numer KRS Fundacji to: 0000381339.

Film o nas