Zapraszamy na letnie, bezpłatne konsultacje psychologiczne

W lipcu i sierpniu Fundacja Małgosi Braunek „Bądź” oraz Katarzyna Bondaryk – trenerka zdrowia, zapraszają do skorzystania z bezpłatnych konsultacji psychologicznych dla osób w kryzysie chorobowym, związanym z przewlekłym stresem oraz dla osób chcących pomóc swoim bliskim.
  • Jesteś w trakcie leczenia i zastanawiasz się jak wesprzeć procesy zdrowienia?
  • Masz pytanie dotyczące profilaktyki zdrowego stylu życia?
  • Myślisz podjęciu terapii, ale nie wiesz od czego zacząć?
  • Chciałabyś / chciałbyś poprawić jakość swojego życia?
  • Masz kłopoty ze snem, skupieniem myśli, stresem, ale nie wiesz jak sobie pomóc?
  • Ktoś z bliskich choruje i zastanawiasz się jako możesz go wesprzeć?
Formuła: konsultacje prowadzimy w lipcu i sierpniu. Sesje trwają 50 minut, spotkania odbywają się online lub telefonicznie zgodnie z potrzebami. Osoby zainteresowane prosimy o email w celu umówienia spotkania kontakt@fundacjabadz.pl. Konsultacje będą odbywać się w czwartki od 17:00 do 20:00 lub w piątki od 9:00-12:00. Konsultacje odbywają się z zachowaniem pełnej poufności.

Katarzyna Bondaryk, coach zdrowia, studiuje psychologię ze specjalizacją psychologia zdrowia i jakości życia (studia kończy w lipcu 2021 r.), ukończyła Akademię Psychobiologii Dr Marzanny Radziszewskiej, związana z ochroną zdrowia od ponad 20 lat, autorka wytycznych unijnych dotyczących prowadzenia badań klinicznych u dzieci, autorka publikacji dotyczących technologii medycznych i leków. Jest absolwentką Uniwersytetu Warszawskiego, Uniwersytetu Cambridge oraz Uniwersytetu w Katanii. Podyplomowo studiowała również bioetykę.

Katarzynę interesuje Człowiek jako całość – ciało, emocje, myśli oraz ich wpływ na doświadczenia życiowe, funkcjonowanie w społeczeństwie, radzenie sobie w przełomach zdrowotnych oraz wspieranie osób, które opiekują się osobami chorymi.